Nyhet

Jobb: Vi söker en utvecklingschef

2019-03-20

Vill du vara en del av ProTAKs fortsatta framgång? Vi söker nu en i grunden duktig, senior utvecklare som har en önskan om att kunna påverka och effektivisera processer – göra skillnad. Har du dessutom ett genuint intresse för utveckling av personal, produkt och process? Då kanske vi är rätt matchning för dig. Tjänsten som utvecklingschef erbjuder ett spännande och utmanande jobb med stora möjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklingschef hos oss har du det övergripande ansvaret för utvecklingsavdelningen och vår egenutvecklade produkt ProTAK. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat projektledning, systemarkitektur och resursplanering. Du kommer ansvara för framtagande av rutiner samt att utveckla vårt arbetssätt. Du kommer även att arbeta med viss programmering tillsammans med övriga utvecklare. Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Din erfarenhet är viktigare än din utbildning, men vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller annan liknande utbildning. För att passa i rollen tror vi att du har tidigare arbetat som systemutvecklare och har erfarenhet av projektledning och/eller test. Det är en fördel om du har kunskap om Microsofts utvecklingsmiljöer. Har du arbetat med produktutveckling av mjukvara är det meriterande.

För att trivas i rollen som utvecklingschef bör du ha intresse för processer, struktur och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Vi tror också att du ser teknisk omvärldsbevakning som något naturligt, samtidigt som du är nyfiken och prestigelös och kan hugga i där det behövs. Du har en god social förmåga och trivs när du får entusiasmera din omgivning, samtidigt som du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Josefin Granström på tfn 0733-51 27 77 eller mail josefin.granstrom@clwork.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 14 April, via https://clockworkpersonal.se/annons/5522/.


Vi utvecklar och säljer ProTAK, en webbaserad produkt för produktionsoptimering. Vår lösning är marknadsledande när de gäller visualisering av kapacitetsutnyttjande inom processindustri. Våra installationer hanterar produktionsvärden på över 100 miljarder kronor, hos kunder som exempelvis Billerud Korsnäs, Holmen och SCA. Vår ambition är att förenkla processindustrins komplexa systemvärld. Med vår flera decennier långa operativa erfarenhet från dag-till-dag arbete inom industri, och med våra kunders värdefulla feedback, drivs vi att göra världens bästa produkt för produktionsuppföljning- och optimering. Vi startade upp vår verksamhet i Örnsköldsvik 2000 och vi är ett lönsamt och välmående företag. Läs gärna mer om oss via www.protak.se.