Nyhet

Protak Systems växer och välkomnar Markus Nordin

Av Per Gannå13 Aug, 2018

Protak Systems välkomnar Markus Nordin som stärker vår kompetens och utökar vår organisation. Markus har närmare 20 års erfarenhet av IT och produktionsrelaterad verksamhet, främst inom automation, programmering och produktionsoptimering. Han kommer närmast från en roll som systemingenjör med fokus på processindustrin hos Eurocon.

Markus Nordin

ProTAK blir fler! Nu börjar Markus Nordin hos oss som systemspecialist. Välkommen Markus!

Markus tillträdde rollen som Systemspecialist hos Protak Systems i början av augusti och arbetar på vårt kontor i Örnsköldsvik. Rollen innefattar implementering, vidareutveckling och optimering av ProTAK hos nya och befintliga kunder.

– Det blir spännande att få vara med att utveckla produkten och jag ser verkligen framemot att jobba i nära samarbete med våra kunder och bidra med kunskap och erfarenhet, säger Markus Nordin.

– Det känns positivt att Protak växer och vi är väldigt glada att Markus börjar hos oss, säger Per Gannå, VD på Protak Systems. Markus tekniska kunskap i kombination med verksamhetserfarenhet från pappers- och massaindustrin, men även annan processorienterad industri, kommer att tillföra mycket för våra kunder.